PSE TË NA ZGJEDHENI NEVE?

Shërbime të jashtëzakonshme

Shërbimet tona janë shumë korrekte dhe të përmbajtura, ku klientët janë në radhë të parë pastaj ne.

Llojet e automjeteve

Për klientët tanë ne ofrojmë vetura familjare cilësore si dhe vetura SUV të ndryshme.

Automjetet cilësore

Gjithnjë mundohemi qe klientët tanë të janë të kënaqur me shërbimet tona, me veturat tona cilësore.

AT/MT Ndërrues i shpejtësive

Automjetet tona janë të tipit automatik dhe manual, gjithnjë sipas kërkesës së klientëve tonë .

Lokacioni ynë

Ne gjendemi në Vragoli, Rruga e Pejës 750, Fushë Kosovë dhe ne Aeroportin e Prishtinës.

Mbështetje 24/7

Për klientët tanë ne ofrojmë mbështetje 24 orë, 7 ditë të javës edhe gjatë festave zyrtare.

There is no selected car class in current office. Please choose another Class!